Help!

Vanuit de School met de Bijbel in Brussel is er een hulpvraag gekomen. Zoals in elke grootstad, leven ook in De Schatkist in Brussel heel wat kinderen in armoede. Hoewel de armoede vaak verstopt is, zien de leerkrachten er vele kinderen met nood.

De jaarlijkse kledingmarkt die georganiseerd wordt met de kleren die ze ophalen, maakt voor de kinderen van De Schatkist echt een groot verschil. Heb je winterkleren, jassen, schoenen die voor uw kind te klein zijn, maar waar je wel nog iemand blij mee kan maken? Breng ze op 13 oktober ‘s morgens naar de school. Niet vroeger, wij kunnen ze niet opslaan!

Als je op de zak/doos kan schrijven voor wie de kleren zijn ‘meisje 134-140’, helpt dat. Op 17 oktober worden ze opgehaald en naar Brussel gebracht. De kinderen en leerkrachten van De Schatkist zijn u heel dankbaar.