Berichten

Bestellen foto’s schoolfotograaf

Via de inlogcode op de website van de schoolfotograaf kan je de foto’s van uw kind, klasfoto en eventueel familiefoto’s bekijken en bestellen.

Het kaartje met de persoonlijke inlogcode heeft u reeds gekregen of krijgt u in de loop van de week van 18 oktober.

Bestel VOOR zondag 7/11/2021. Nadien loopt de verzendkost vrije periode af voor het bestellen van de schoolfoto’s. Bestellingen die gebeuren NA 7/11/2021 zullen rechtstreeks naar het adres van de besteller verstuurd worden. Hiervoor zal er een verzendkost worden aangerekend.

Watervaste etiketten

Voor de lagere school worden er per kind een 4-tal watervaste etiketten voorzien. Ze zijn vaatwasserbestendig en kleven zeer goed.

Je kan ze gebruiken op de brood-en koekdozen en flessen te kleven. We hopen op die manier de verloren voorwerpen op de speelplaats te beperken.

In de loop van volgende week gaan ze met je kind mee.

Spaghettidag

Omdat de situatie omtrent corona nog te onzeker is gaan we de spaghettidag van 23 oktober verplaatsen. 
We hopen om hem op 12 maart 2022 te laten doorgaan. Noteer deze dag alvast in je agenda. We houden je op de hoogte.

Maandviering L3


We hopen dinsdagochtend 5/10/2021 de maandviering buiten te doen, op het voetbalveldje bij ‘t BiEbos. 

Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd. We laten weer eerst de kinderen plaats nemen en nadien kunnen de genodigden ook een plaatsje zoeken.

Mocht het toch regenen, dan gaat de maandviering binnen door, zonder ouders… maar we gaan ervan uit dat het droog is!

Fotograaf


Op maandag 4 oktober komt de schoolfotograaf.
Er zullen individuele foto’s, gezinsfoto’s en klasfoto’s worden gemaakt. Gezinnen met niet schoolgaande kinderen zullen vanaf 8u50 toegelaten worden op de speelplaats van de lagere school.

De individuele foto’s worden genomen tegen een neutrale achtergrond. Hieronder ziet u een voorbeeld.

De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar worden ook gefotografeerd tegen een witte achtergrond, zodat deze foto’s kunnen gebruikt worden voor de identiteitskaart. Indien uw kind niet in het 5de of 6de leerjaar zit en u toch een pasfoto wenst tegen een witte achtergrond (bijvoorbeeld voor de Kids-ID), willen we vragen dit voor maandagochtend 8.30 uur te laten weten aan het secretariaat (secretariaat@schooldewegwijzer.be).

voorbeeld achtergrond