Berichten

Sportdag lagere school

Vrijdag 25 juni is het sportdag voor de lagere school. We gaan te voet naar De Nekker om daar een hele dag te sporten en te spelen! 

Belangrijk voor de ouders: 

Gelieve ervoor te zorgen dat uw kind met sportieve kledij en schoenen naar school komt. De kinderen zullen zich in de Nekker niet meer omkleden. 

Sportschoenen zijn verplicht! Sandalen en voetbalschoenen met toppen zijn niet toegelaten!!

Smeer uw kind thuis al in met zonnecrème en geef eventueel nog zonnecrème mee als het warm weer wordt.

Meebrengen: 

  • Rugzak met lunchpakket, koek of fruit, voldoende water! 
    Geen snoep, frisdrank,… 
  • Regenjas (indien nodig) 

Uitstap 1ste leerjaar

Op woensdag 23 juni gaat het eerste leerjaar naar een openluchtvoorstelling van het conservatorium.

Tijdens deze activiteit maken de kinderen kennis met de verschillende disciplines die aangeboden worden op het conservatorium. De kinderen genieten ieder jaar enorm van deze culturele activiteit.

Door corona gaat de voorstelling dit jaar door in de openlucht. Bidden jullie mee voor mooi weer? Zodat de voorstelling zeker door kan gaan?

We gaan te voet naar de voorstelling. Dus best schoenen aan waarmee uw kind goed kan wandelen!

We gaan waarschijnlijk pas rond 12 uur terug op school zijn. 

29 en 30 juni

Op 29 juni is het onze laatste schooldag.

Op 29 juni is het onze laatste schooldag. Die namiddag willen we met de ganse school met een korte, krachtige sing-in dit bijzondere schooljaar afsluiten. Op dat moment nemen we ook afscheid van de kinderen van klas 6. We hopen om dit buiten te kunnen organiseren en dan ook op een coronaveilige manier de ouders van L6 mee op het speelplein te laten genieten.  

Die schooldag start gewoon, zoals altijd. De viering met enkel de ouders van L6 start om 13.45 u. Het is op dat moment natuurlijk van groot belang dat ouders van L6 mondmaskers dragen en veilige afstand bewaren, van mekaar en van de kinderen. Na afloop gaan de ouders van L6 weer terug buiten de schoolpoort en sluiten we met de kinderen af met wat lekkers. 

Om 14.45u sluiten we af met wat lekkers.

Daarna kunnen alle kinderen naar hun ouders om de vakantie in te gaan! We denken dat dit iets na 14.55 u. zal zijn. Dan start de vakantie.

De laatste dagen zeker nog de boekentas meebrengen!

Die dag (29/06) is er opvang zoals gebruikelijk.

Op 30 juni is er geen school!

Die ochtend zijn de leerkrachten in vergadering. 

Oudercontact

Ook het oudercontact komt eraan. 

We organiseren dit volgens de richtlijnen van de overheid. Niet fysiek dus! De leerkrachten zullen in de laatste weken van het schooljaar met u allen contact opnemen. Dit oudercontact kan plaats vinden op verschillende manieren: 

  • Mocht het zijn dat de leerkracht het nodig vindt om langer met u te praten, dan krijgt u een uitnodiging voor een gesprek in de tuin van de school.  
  • Het kan ook zijn dat alles met uw kind prima is verlopen het afgelopen schooljaar. In dat geval willen we een kort gesprek met de leerkracht voor of na school ook beschouwen als een oudercontact  
  • Als laatste mogelijkheid is er een telefoongesprek op maandag 28 juni. Om deze laatste mogelijkheid optimaal te benutten hebben we uw gegevens nodig. Zie mail directie voor de link naar de bevraging.

Gezocht

Voor het 1ste leerjaar zijn we op zoek naar lege potjes Play-Doh. 

De kleine potjes kunnen we niet gebruiken (zie foto voor formaat 🙂 ). 

Hebben jullie nog lege potjes? Geef ze dan maar af aan juf Jiska.

Bedankt!