Werken Mechelen

Van maandag 17 oktober tot en met maandag 14 november wordt er gewerkt op de Tinellaan. Er wordt gewerkt op de binnenste rijstroken van de Tinellaan. Daar wordt er een dubbelrichtingsfietspad aan. Tegelijk worden de verkeerslichten op twee kruispunten vernieuwd. Van 17 oktober tot en met 14 november wordt er gewerkt aan het kruispunt van de Tinellaan met de Goswin de Stassartstraat (fase 5A). Tijdens die werken zal het kruispunt afgesloten zijn voor alle verkeer.

Van 24 oktober tot en met 14 november wordt er gewerkt op het kruispunt van de Tinellaan met de Sint-Katelijnestraat (fase 5B). Dat kruispunt blijft open voor verkeer. Alleen vanuit de Maurits Sabbestraat kan je tijdens die werken niet doorrijden naar de Sint-Katelijnestraat.

Het verkeer kan de werf op de Tinellaan over telkens één rijstrook in elke rijrichting passeren.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Op facebook.com/denieuwevesten of abonneer je op de nieuwsbrief via denieuwevesten.be/nieuwsbrief. Op denieuwevesten.be/actuelehinder lees je ook altijd alle actuele informatie
over de werken.