Schoolstart

Vandaag mochten we met z’n allen het nieuwe schooljaar inzetten. Het was een feestelijke gebeurtenis. Samen met ouders, leerkrachten en kinderen vierden we dat we in relatieve vrijheid opnieuw naar school konden. Vrijwel geen belemmeringen meer vanwege corona!

Hoog tijd ook om eindelijk het speelbos in te wijden. Verschillende malen werd het uitgesteld, maar nu konden we in het bijzijn van ouders, personeel en leerlingen het lint doorknippen en de naam onthullen. Hier bekijkt u de foto’s van vandaag.

Voortaan spelen we in ‘t BiEbos. De naam heeft een drievoudige betekenis. De kinderen mogen zichzelf zijn (to be) bij ons op school. Het is plek om te natuur te beleven en te genieten van de bloemetjes en de bijtjes (bie). Verder zijn wij Dhr. Frans De Bie dankbaar voor zijn pleidooi, meer dan 12 jaar geleden. Dankzij hem werd het toen nog verwilderde stuk grond toegevoegd aan onze school. Nu is het een volwaardige speelbos en waardevol didactisch deel van onze speelplaats.

We zijn er dus helemaal klaar voor en kijken samen met u uit naar een fantastisch schooljaar.

Alle belangrijke info zal ook nu weer hier op de berichtenpagina verschijnen. Kijk er regelmatig op en geniet ook van de foto’s die regelmatig gepost worden.