Online shoppen én ONZE SCHOOL steunen? Dat kan!

Online shoppen en terwijl School met de bijbel de WEGwijzer steunen? Da’s kei gemakkelijk via Trooper. Nog niet helemaal mee met hoe Trooper allemaal marcheert? Geen paniek, we leggen het in deze video stap voor stap uit zodat je hélemaal mee bent en monnies kan verdienen voor School met de bijbel de WEGwijzer via https://www.trooper.be/deWEGwijzer

Ken je ‘t? Je hebt net besteld bij Farmaline wanneer je beseft dat je vergeten bent langs Trooper te passeren. Helaas… eens de aankoop is gebeurd, is ’t te laat.

Natuurlijk vergeet je Trooper niet uit slechte wil, dat weten wij ook. En vergeten is menselijk, maar aan Trooper vergeten kunnen we gelukkig wel al iets doen: maak kennis met Botje, onze Trooperbot.

HOE DAN?

Trooperbot is een plugin voor je browser van je computer. Voorlopig kan hij je enkel in Chrome helpen. Trooperbot installeren op andere browsers en mobiel gaat vandaag niet.

Download hem nu voor  Google Chrome  en volg de instructies. Het duurt 2 minuten. Dan installeert hij zijn bureautje in je browser.