Online bevraging fietsroutenetwerk

Graag uw aandacht voor de online bevraging van Stad Mechelen die momenteel loopt over het fietsroutenetwerk in onze stad. Om vlotter, veiliger en aangenamer fietsen mogelijk te maken, werd een studie opgestart waarvoor de stad op zoek is naar brede input van verschillende types gebruikers. Scholen vormen daarbij belangrijke knooppunten en we zijn benieuwd hoe ouders en leerlingen de fietsroute naar school ervaren.

Het gaat om een online bevraging die nog tot 20 november ingevuld kan worden.

Tijdens de bevraging kunnen zowel routes op kaart worden aangeduid als een opmerkingenveld ingevuld worden. Hier kan men kwijt wat de noden zijn, waar de stad op moet letten, kortom alles wat maar nuttig kan zijn bij de aanleg van het fietspad. De bevraging focust op routes in dorpen en wijken buiten het stadscentrum, maar uiteraard kan de route wel door het stadscentrum gaan.

Op deze webpagina vind je meer informatie.