Klas 6 naar TSM op woensdag 4 mei

Op woensdag 4 mei gaan we met klas 6 naar de TSM om kennis te maken met een aantal mogelijkheden binnen de wetenschappelijke en technische studierichtingen. We zullen deelnemen aan een STEM-project. Het project duurt van 9.00 uur tot 11.15 uur. 

We vertrekken ’s morgens op tijd, dus zorg dat uw kind ten laatste om 8.40 uur op school aanwezig is. 

Na het project wandelen we terug naar school. We zullen dus waarschijnlijk iets later dan 11.45 uur terug op school zijn. 

We zoeken nog ouders die ons ’s morgens met de auto kunnen afzetten bij TSM. We zouden om 8.50 uur met de auto willen vertrekken zodat we er rond 9.00 uur zijn. Je mag via mail of agenda laten weten als je zou kunnen rijden en ook hoeveel plaatsen je hebt in de auto. Alvast bedankt! 

De kinderen moeten die dag alleen een rugzakje meenemen met fruit en drinkfles, een boekentas is niet nodig.