Schoendoosactie

Verscheidene mensen hebben het al gevraagd: Mogen we nog schoendozen vullen dit schooljaar? Het antwoord is: Jazeker!

Ook dit jaar doen we als school mee met de schoendoosactie. Quarantaines, ziekte, afwezigheden, uitgestelde activiteiten… kunnen ons niet tegenhouden. Dit jaar zullen de folders echter nét voor de kerstvakantie verdeeld worden. Dan hebt u voldoende tijd om in de vakantie eventueel één of meerdere schoendozen samen te vullen. Via de links hieronder vindt u onder andere meer achtergrondinformatie: waar gaan de schoendozen dit jaar naartoe, wat mag erin enz. 

Breng de gevulde schoendozen na de kerstvakantie (tegen 14 januari) naar school om af te geven aan meester Christopher (L5). Vandaar worden ze naar het verdeelcentrum in Duffel gebracht. Recent hoorden we dat de schoendozen de kinderen niet met Kerst bereiken, maar dat de dozen op verscheidene momenten worden afgegeven. Dit geeft ons meer tijd.

Veel schoendoos-vul-plezier!

link Schoendoosactie Nederland:

https://schoenendoosactie.nl/

link Schoendoosactie België:

http://schoendoosactiebelgie.blogspot.com/