Helm op, fluo top


Met enige vertraging gaan we morgen van start met de actie “Helm op, fluo top!”

Helm Op Fluo Top is een gratis verkeersproject waarmee we de leerlingen stimuleren om ook tijdens de donkere maanden (van herfstvakantie tot krokusvakantie) te voet of met de fiets naar school te komen. Door fluo en/of een helm te dragen op weg naar school, verzamelen de leerlingen stickers en kunnen ze sparen voor beloningen.Een volle stickerkaart geeft recht op een gratis ticket naar ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael. Daarnaast zijn er nog andere prijzen te winnen. 

Meer informatie over de prijzen en de regels vind je op www.helmopfluotop.be

Beloningen vorig schooljaar!!
De geldigheid van de stickerkaarten van vorig schooljaar wordt, vanwege de eerste lockdown, verlengd tot 31 maart 2021. Zo kunnen de kinderen toch nog genieten van hun verdiende beloning.