Fotograaf maandag 11 september

Op maandag komt de schoolfotograaf.
Er zullen individuele foto’s, gezinsfoto’s en klasfoto’s worden gemaakt. Gezinnen met niet schoolgaande kinderen zullen vanaf 8u35 toegelaten worden op de speelplaats van de kleuterschool.

De individuele foto’s worden genomen tegen een neutrale achtergrond of buiten bij goed weer. Het zal een donkere achtergrond zijn. De kinderen dragen het beste dan kledij met lichtere kleuren. Een voorbeeld is nog niet beschikbaar.

Standaard wordt er GEEN pasfoto meer getrokken van de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar. Indien u van uw kind een pasfoto wenst tegen een witte achtergrond (bijvoorbeeld voor de Kids-ID), willen we vragen dit voor maandagochtend 8.30 uur te laten weten aan het secretariaat (secretariaat@schooldewegwijzer.be).