Heropstart vanaf 15 mei

Herstart lessen, niet voor iedereen, niet alle dagen vanaf 15 mei!

Zoals u reeds vernomen hebt, herstarten we de school voor klas 1, 2 en 6. De klassen worden opgedeeld in 2, door de school bepaalde groepen.

Leerlingen van L1, L2 en L6 heropstart! Lesuren zijn anders!
 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
L1 8u45 – 14u30Groep AGroep B Groep AGroep B
L2 9u00 – 14u45Groep AGroep B Groep AGroep B
L6 9u15 – 15u00Groep AGroep B Groep AGroep B

De ouders van deze kinderen kregen een specifieke mail met het juiste tijdstip dat uw kind op school verwacht wordt

Gelieve u strikt aan deze uren te houden zodat de complexere organisatie i.v.m. de veiligheidsvoorschriften zo goed mogelijk nageleefd worden en er minimaal verkeer is aan de schoolpoort. Gelieve niet te vroeg, maar ook niet te laat te komen. U wacht beter wat in de auto/op de fiets op een veilige afstand. Kinderen die les krijgen worden niet opgevangen op de speelplaats. Zij komen via de hoofdingang binnen (langs het secretariaat) en gaan rechtstreeks naar hun klas.

K0, K1, K2, K3, L3, L4 EN L5 AANLOOPLESSEN

Kleuters en kinderen van 3-4-5 krijgen van hun meester/juf pakketjes om thuis te werken. Deze gaan mee naar huis / mag u ophalen op vrijdag 15 of maandag 18 mei, tussen 10 en 14 uur.

Belangrijk om ook door te geven aan uw kinderen!

De heropstart zal helemaal anders verlopen dan het gewone schoolleven. Zo zal spelen en optrekken met mekaar (voorlopig) een totaal andere vorm aannemen. Kinderen zullen niet mogen knuffelen, contactspelletjes doen of dichter dan 1,5 m bij mekaar in de buurt komen. Wij dragen als school, maar ook u als ouders en zeker ook de kinderen hier een grote verantwoordelijkheid in.

Maatregelen en extra info

 Als ouder kreeg u deze namiddag (7 mei) allemaal een mail met uitgebreide info betreffende de heropstart. Neemt u aub de tijd om deze mail grondig door te nemen.

Indien u nog vragen heeft, kan u steeds terecht bij de directie of de zorgcoördinator van de school.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Namens het team en het schoolbestuur

Bruno Gijsels