Coronavirus

Naar de ouders toe zijn de afgelopen dagen heel wat mails gestuurd met info over de huidige situatie. Het is van groot belang dat die mails aandachtig gelezen worden. Neem hier aub de tijd voor. Verder kan ik alleen maar aanmoedigen om te doen wat de overheid vraagt. Blijf thuis, zorg voor mekaar, jezelf en houd je aan de afspraken!

Om je kind te kunnen begeleiden heb je van de leerkrachten een aantal tips en handvatten gekregen. Gebruik ze, maar zorg ook dat je kind ontspant. Heeft u een vraag, neem gerust, via mail, contact op met de klasleerkracht. En lukt iets echt niet, laat dan even los en probeer later nog eens!

Indien u verder nog vragen heeft of iets niet duidelijk is kan u altijd bellen met de directie (+32 486 15 27 92) of mailen naar directie@schooldewegwijzer.be.

Sterkte in deze vreemde periode!