29 en 30 juni

Op 29 juni is het onze laatste schooldag.

Op 29 juni is het onze laatste schooldag. Die namiddag willen we met de ganse school met een korte, krachtige sing-in dit bijzondere schooljaar afsluiten. Op dat moment nemen we ook afscheid van de kinderen van klas 6. We hopen om dit buiten te kunnen organiseren en dan ook op een coronaveilige manier de ouders van L6 mee op het speelplein te laten genieten.  

Die schooldag start gewoon, zoals altijd. De viering met enkel de ouders van L6 start om 13.45 u. Het is op dat moment natuurlijk van groot belang dat ouders van L6 mondmaskers dragen en veilige afstand bewaren, van mekaar en van de kinderen. Na afloop gaan de ouders van L6 weer terug buiten de schoolpoort en sluiten we met de kinderen af met wat lekkers. 

Om 14.45u sluiten we af met wat lekkers.

Daarna kunnen alle kinderen naar hun ouders om de vakantie in te gaan! We denken dat dit iets na 14.55 u. zal zijn. Dan start de vakantie.

De laatste dagen zeker nog de boekentas meebrengen!

Die dag (29/06) is er opvang zoals gebruikelijk.

Op 30 juni is er geen school!

Die ochtend zijn de leerkrachten in vergadering.