Opvoedingswinkel

Een opvopvoedingswinkeloedingswinkel? Wat is dat? 

Een plaats waar je terecht kan met vragen over het opvoeden van kinderen en jongeren. Opvoeden doe je elke dag. Het is leuk en uitdagend. Toch is het niet altijd gemakkelijk. Elke ouder heeft twijfels, onzekerheden en vragen bij het opvoeden. Medewerkers van de opvoedingswinkel bieden een luisterend oor, geven advies en zoeken samen met jou naar een passend antwoord op je vragen. Onze dienstverlening is gratis en anoniem. Kom langs tijdens de openingsuren of maak op andere momenten een afspraak. 

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Eén of meerdere adviesgesprekken over uw opvoedingsvragen, advies via telefoon of e-mail, informatie over diensten die rond opvoeding werkenoudercursussen en informatieavonden over het opvoeden van kinderen, opvoedinsthema’s als * Structuur bieden * Straffen en belonen bij kinderen * Echtscheiding * Eten bij kleuters * Zelfvertrouwen bij kinderen * En nog veel meer …

Activiteitenkalender

Via onderstaande link kan je zien welke activiteiten in de komende periode worden georganiseerd. Voor een gedrukte versie van deze folder kan je gerust binnen springen in het bureau van onze zorgcoördinator (gele deur, 1ste verdieping)  

https://www.mechelen.be/activiteitenkalender-najaar-2018

Dit bericht is geplaatst in alle klassen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.